Ajankohtaisia aiheita

Tervetuloa lukemaan ajankohtaisista aiheista kiinnostavia kirjoituksia. Sivulla pääset sukeltamaan mukaan työelämän eri haasteisiin sekä seuraamaan PeiliPinnan eri alojen ammattilaisten tekemistä kentällä. Tulemme avaamaan täällä mielenkiintoisia näkökulmia, joista toivomme syntyvän keskustelua meidän eri sosiaalisen median kanavissa. Tulethan matkaan mukaan! 

Tags

Muistatko Sinä miltä tuntuu kun hyvä olo tarttuu? Kun kuulee ihmisten juttelevan iloisesti, nauravan ja innostuvan. Tulee hyvä mieli pelkästään siitä jaetusta kokemuksesta.

Minulla oli ilo saada tuollainen kokemus muutama päivä sitten astuessani työmatkallani sisään erääseen ihan tavallisen näköiseen kahvila-leipomoon. Tarkoitukseni oli pikaisesti poiketa, käydä veskissä ja ottaa mukaan kuppi kahvia. Miten kävikään?

Tags

Luonto on tarjonnut tänä syksynä meille parastaan, taivas täyttynyt poutapilvistä ja auringosta. Aamuin ja illoin olemme saaneet nauttia mitä herkullisimmista maisemista, valon loisteesta ja värien hohteesta. Työsyksy on itselläni ollut todella vauhdikas, mielenkiintoinen ja monipuolinen. On ollut suuri ilo tavata satoja, satoja ihmisiä ympäri Suomen, niin pohjoisessa, etelässä, idässä ja lännessä, kunnissa, kaupungeissa, yrityksissä ja yhteisöissä, yksilöitä ja ryhmiä.

Tags

Aurinkoista ruskasyksyn odotusta, aurinko hellii vielä mukavasti. Työelämän kentällä on muutoksia riittämiin ja on suuri ilo saada olla mukana erilaisissa kehittymisprosesseissa. Vaikka valtakunnan keskustelu liikkuukin isojen linjojen ja rakenteiden muutoksissa, perusmuutostyö tapahtuu ja tehdään aina lähellä ihmistä, asiakkaan ja työntekijän rajapinnassa. Siellä tarvitaan niin linjakasta ja osallistavaa johtamista kuin vastuullisia työyhteisötaitoja jokaiselta. Näissä haasteissa PeiliPinta haluaa olla omalta osaltaan tarjoamassa