Ajatuksia COVID-19 pandemian keskeltä

Submitted by aleksi on Fri, 04/17/2020 - 13:54

Tags

kuva1

Maailma on totisesti muuttunut reilun kuukauden takaisesta ajasta. Myllerrys on valtava, ja niin se on ollut myös PeiliPinnassa. Olemme, niin kuin tuhannet muut yritykset, taistelleet eteenpäin koronakriisistä huolimatta ja yrittäneet kohdata jokaisen uuden haasteen, niin kuin se olisi mahdollisuus. Uusajattelu, sinnikkyys ja uskallus ovat nyt olleet johtotähtiämme. 

Vaikka ajat ovatkin erilaiset nyt, on moni asia kuitenkin ennallaan. Olemme luotettava kumppani asiakkaillemme ja pyrimme jokaisella teollamme turvallisesti ja laadukkaasti luomaan uusia etätilaisuuksia, jotta omalta osaltamme olemme mukana edesauttamassa, että kentällä voidaan jatkaa työtä mahdollisimman turvallisesti. 

Toteutamme tässä ajassa kaikki koulutukset, valmennukset, työnohjaukset ja coachaukset etäyhteyksin. Ja olemmekin huomanneet, että vaikka ennen hieman vierastimme tätä lähestymistapaa, on se toiminut hienosti. Uusi tilanne avartaa myös omia aisteja. 

Poikkeuksellisesti myös Ensiapukoulutukset pidetään nyt videokoulutuksina ainakin kesän loppuun. Onhan se erikoinen tilanne sekä kouluttajalle että osallistujalle. Perusajatus on kuitenkin aina kirkkaasti se, että saa olla mukana lisäämässä tietoutta ensiavun tärkeydestä. Maallikko on ehdottoman tärkeä hätätilanteessa toisen henkilön hengen pelastamisessa. Kun keskittyy olennaiseen, asian tärkeys ei muutu olipa koulutustapa mikä hyvänsä. 

Kun kääntää ajatuksen positiiviseksi, niin voimme yhdistää ihmisiä ympäri koko maan ja omalla esimerkillä, viedä ajatusta eteenpäin ensiavun osaamisen tärkeydestä. Haluamme kaikin tavoin, että asiakkaamme ovat turvassa ja voivat turvallisin mielin osallistua tilaisuuksiimme. 

Kaiken kamaluuden keskellä mitä koronavirus on tuonut mukanaan, on se myös tuonut uusia näkökulmia ja ajatuksia. Uusia tapoja toimia ja voimaa selviytymiseen. Ollaan yhdessä, vaikkakin etänä.