Hyvää Joulua! God Jul!

Submitted by aleksi on Thu, 12/20/2018 - 08:15

Tags

Hyvää Joulua

Toimistokoira Ada l√§htee joulun viettoon, ja niin me muutkin PeiliPintalaisetūüėä. Niin se vuosi taas hurahti ohi niin vauhdikkaasti, ettei per√§ss√§ meinannut pysy√§. Mites sinun vuotesi meni?

Vuosi on ollut hyvin vaiherikas PeiliPinnan historiassa. Olemme saaneet kunnian kouluttaa, valmentaa ja sparrata tuhansia henkilöitä ympäri Suomea. Olemme tästä kovin kiitollisia. Jokainen tapaaminen on aina yhtä tärkeä, ja olemme saaneet tavata ihania ihmisiä.

Vuoteemme kuului paljon kiireisiä päiviä, päiviä pimeillä, liukkailla ja sateisillakin teillä. PeiliPinta on liikkunut ympäri Suomea, pohjoisesta etelään, ja idästä länteen junalla, autolla ja milloin milläkin kulkupelillä. Välillä olemme myös muistaneet hengähtää, ja kerääntyä ihan vain olemaan.  

Kes√§ oli ihana ja ker√§simme voimia uuteen kauteen. Ja mik√§ kausi se onkaan ollut. T√§ss√§ me nyt olemme, joulukuussa 2018. Huikea vuosi. L√§hdemme juhlistamaan sit√§, ja tulevaa vuotta Tukholmaan. Ensi vuonna odottaa uusia seikkailuja, sek√§ meill√§ ett√§ toimistokoira Adalla. Jutellaan niist√§ sitten my√∂hemmin. Ensin haluamme sy√∂d√§ kinkkua, ja perunalaatikkoa, ja riisipuuroa, ja odotella joulupukin kolkuttavan oveen. Ja Ada haluaa matkustaa F√∂rill√§ūüėä. Oi mahtaakohan t√§m√§ joulu olla valkoinen lumesta, sit√§ me toivomme.

Kuva12png.jpg

Nauttikaa täysin rinnoin Joulusta, välipäivistä ja Uudesta Vuodesta. Levätkää ja rauhoittukaa. Valtavan iso ja nöyrä kiitos teille kaikille meidän asiakkaille! Nähdään ensi vuonna ja oikein ihanaa joulua. God Jul! 

Heippa! 

T: PeiliPinnan tontut