Ihana vihattu SoME VS Ihminen

Submitted by aleksi on Mon, 09/24/2018 - 11:58

Tags

Blogikuva

Viime vuosina, ja viime viikkoina erityisesti, olemme saaneet seurata sosiaalisessa mediassa, miten helposti sanat voivat kääntyä itseään vastaan, miten nopeasti asiat leviävät. Miten kaikki on Out There. Onko ihmisillä enää valtaa päättää omasta elämästään, vai uimmeko me syvillä vesillä. Onko elämämme muuttanut Someen? Hm, vastauksia on monenlaisia. Joku käyttää enemmän, joku vähemmän. Onko arkielämä ja virtuaalinen elämä tasapainossa, siinä ehkä kaikkein tärkein kysymys. Pärjäämisen salaisuus.

Jos mietimme hetken sosiaalisen median paikkaa tämän päivän työelämässä, niin se on valtava. Me PeiliPintalaiset olemme vasta sukeltamassa tähän maailmaan. Oppimassa uutta ja tutkimassa uusia teitä. Uusien urien etsiminen kuuluu meidän työhömme. Me haluamme olla mukana kanssakulkijana asiakkaidemme työelämässä, luoden sitä kautta lisää vuorovaikutusta ja hyvinvointia työpaikoille.

Vaikka sosiaalisen median magiaa ja voimaa ei voi kiistää, eihän ihmisten arvot ole kuitenkaan hävinneet? Olemmehan vielä ihminen ihmiselle. Ehkä meidän pitää osata rajata elämämme niin että somesta tulee hyvä asia, ei kaiken nielevä paha asia. Kommunikointi ja hyvä olo ovat työelämässä, ja kaikessa elämässä, avainsanoja. Ja vaikka tunteet myllertävätkin, me voimme auttaa.

PeiliPinnan laatutakuu on, että me olemme aina olleet ja tulemme aina olemaan kiinnostuneita ihmisestä, tunnelmasta, tavoitteesta ja vuorovaikutteisesta toteutuksesta kaikessa mitä teemme. Tule kanssamme mukaan yhteiselle retkelle. Osallistu rohkeasti koulutukseemme tai valmennukseemme. Nähdään siellä, ihminen ihmiselle. Rakennetaan yhdessä siltoja ja tutkitaan maailmaa.

Somen kautta voi ilmoittautua😉