Hyvää Joulua! God Jul!

Submitted by aleksi on Thu, 12/20/2018 - 08:15

Tags

Hyvää Joulua

Toimistokoira Ada lähtee joulun viettoon, ja niin me muutkin PeiliPintalaiset😊. Niin se vuosi taas hurahti ohi niin vauhdikkaasti, ettei perässä meinannut pysyä. Mites sinun vuotesi meni?

Vuosi on ollut hyvin vaiherikas PeiliPinnan historiassa. Olemme saaneet kunnian kouluttaa, valmentaa ja sparrata tuhansia henkilöitä ympäri Suomea. Olemme tästä kovin kiitollisia. Jokainen tapaaminen on aina yhtä tärkeä, ja olemme saaneet tavata ihania ihmisiä.

Vuoteemme kuului paljon kiireisiä päiviä, päiviä pimeillä, liukkailla ja sateisillakin teillä. PeiliPinta on liikkunut ympäri Suomea, pohjoisesta etelään, ja idästä länteen junalla, autolla ja milloin milläkin kulkupelillä. Välillä olemme myös muistaneet hengähtää, ja kerääntyä ihan vain olemaan.  

Kesä oli ihana ja keräsimme voimia uuteen kauteen. Ja mikä kausi se onkaan ollut. Tässä me nyt olemme, joulukuussa 2018. Huikea vuosi. Lähdemme juhlistamaan sitä, ja tulevaa vuotta Tukholmaan. Ensi vuonna odottaa uusia seikkailuja, sekä meillä että toimistokoira Adalla. Jutellaan niistä sitten myöhemmin. Ensin haluamme syödä kinkkua, ja perunalaatikkoa, ja riisipuuroa, ja odotella joulupukin kolkuttavan oveen. Ja Ada haluaa matkustaa Förillä😊. Oi mahtaakohan tämä joulu olla valkoinen lumesta, sitä me toivomme.

Kuva12png.jpg

Nauttikaa täysin rinnoin Joulusta, välipäivistä ja Uudesta Vuodesta. Levätkää ja rauhoittukaa. Valtavan iso ja nöyrä kiitos teille kaikille meidän asiakkaille! Nähdään ensi vuonna ja oikein ihanaa joulua. God Jul! 

Heippa! 

T: PeiliPinnan tontut