Iloista eloa

Submitted by aleksi on Wed, 08/09/2017 - 12:03

Tags

Iloista eloa

Kesän riennot on nautittuna ja PeiliPinnassa jälleen täysi tohina päällä. Tällä viikolla jo monenmoista koulutusta käynnissä. Tässä  yksi maistiainen juuri nyt meneillään olevasta…

Varmasti moni meistä kesälomamatkalla teillä liikkuessaan on törmännyt tietöihin, sillankorjaustyömaihin tai asfalttikorjauksiin. Kokemusta erilaisista opastuksista noilla paikoilla on varmasti karttunut itse kullekin. Meidän kokemuksien mukaan ei ainakaan jokaisella työmaalla kaikki ole ollut kohdallaan ja tekemistä riittää.  Muun muassa näistä aiheista juuri tänään ja huomenna opiskellaan Logomolla Jarin johdolla Tieturva 2 koulutuksessa. Pohditaan, puntaroidaan ja harjoitellaan esimerkiksi juuri sitä, miten ohjataan oikein tietyömaalla liikkuvien autojen liikennöinti tien korjauksien aikana. Jokaisen liikkujan ja jokaisen korjaustyömaan työntekijän turvallisuus on äärimmäisen tärkeä asia kaikille. Jokaisen työmaalla työskentelevän asenne tekemistä kohtaan on sitten se ratkaiseva tekijä siinä miten ne asiat hoidetaan. Kaikkea tätä ja paljon muuta innostuneet osallistujat parhaillaan siellä puntaroivat. Käyhän katsomassa koulutuskalenteristamme milloin sinun paikkakunnallasi on seuraava koulutus ;) Nähdään siellä! 

Tänä syksynä PeiliPinnan tarjontaan tulee palveluita uusille alueille. Siitä saat maistiaisia seuraamalla Pinnalla-blogiamme. Iloista ja Innovatiivista toimintaa on luvassa. 

Iloista elokuuta jokaiselle!