Koronavirukseen (covid-19) liittyvät poikkeusjärjestelyt

Submitted by aleksi on Tue, 03/17/2020 - 13:54

Tags

Vastuullisena yrityksenä PeiliPinta Consulting Oy siirtää kaikki suunnittelut koulutus- ja valmennustilaisuudet toistaiseksi. 

Olemme käyneet keskusteluja eri tahojen kanssa koulutuksien toteuttamisesta webinaareina tai videoyhteyksien avulla. Tulemme aloittamaan toteutukset heti, kun olemme saaneet riittävät ohjeistukset, joiden mukaan tulemme myös toimimaan. Näillä toimilla haluamme taata asiakkaillemme hyvän palvelun myös tässä poikkeustilanteessa. Pidämme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ajan tasalla tilanteesta sekä tiedotamme asiasta verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa. 

Olemme myös siirtyneet etätyöskentelyyn ja kaikki asiakastapaamiset toteutetaan videoyhteyksin. Tästä poikkeustilanteesta huolimatta  olemme jo nyt löytäneet monia ratkaisuja palveluidemme toteuttamiseen eri verkkoalustojen avulla. 

Vaikka toimintamme tapahtuu tällä hetkellä etäyhteyksien välityksellä, huolehdimme aina siitä, että vuorovaikutteinen ja osaamisen kehittämisen mahdollistava toimintamalli toteutuu. 

Lisätietoja saat: 

aleksi.peramaki@peilipinta.fi / 040 357 5710