Ravinto pinnalla PeiliPinnassa

Submitted by aleksi on Wed, 02/06/2019 - 08:37

Tags

Etukuva

Päivät kiitävät eteenpäin hurjaa vauhtia. Me kiidämme mukana. Nyt voimme iloksemme kertoa, että meiltä saa myös Ravintovalmennusta. Joten sinä siellä hei, jos tuntuu että haluaisit muutoksia elämääsi, kenties enemmän energiaa ja pirteyttä, tai ihan vain uusia ideoita, tartu rohkeasti luuriin. 

Ravintovalmennuksen ideana, on oppia ymmärtämään, miksi ravitsemus kokonaisuutena on niin tärkeä asia. Me ihmiset olemme kaikki erilaisia, ja kuljemme eri polkuja elämässämme. Kaikki ovat omia uniikkeja persoonia. Valmennuksesta saat uusia oivalluksia itsestäsi ja käyttäytymisestäsi. Sitä kautta saat myös työkaluja omaan elämääsi. 

Ravinto on kokonaisvaltainen asia ja ravintovalmennuksessa emme keskity vain syömiseen, vaikkakin se on pääasia. Tavoitteena on, että jokainen asiakas, juuri sinä, löytää tasapainon elämässään ruoan, levon ja liikkumisen pyhästä liitosta. 

Kun itse oppii oivaltamaan mikä juuri omassa elämässään tuo iloa ja energiaa, voimaa ja pirteyttä, voi löytyä uusi elämäntie. Niin monet ihmiset tuntevat syyllisyyttä syödessään ja niin sen ei pitäisi olla. Vanhat mallit ovat vain joskus yksin vaikeita murtaa. 

Ravintovalmennuksessa tärkeintä on löytää hyvä ateriarytmi ja innostus ruokailuun. On olemassa niin valtavan hienoa ja laadukasta ruokaa, josta myös tulee hyvä olo. Mistään ei tarvitse luopua ja suklaa ei ole vaarallinen asia😊. Ravintovalmentajana oleminen on sinun tukemistasi ja ohjaamista positiivisella otteella kohti oikeita valintoja. Kulkeminen vierellä.  

 Ehkä ensi syksynä sinäkin nostat perunasi ja paprikasi omasta maasta, tai ehkä ostat ne omasta kaupastasi. Sillä millä on merkitys, on se, että sinä voit hyvin. Ota yhteyttä Mariin ja kysy lisää ravintovalmennuksesta. 

Nähdään taas pian ja jatketaan keskustelua ajankohtaisista asioista!

Mari Österlund

Lisensoitu Ravintovalmentaja

Sairaanhoitaja YAMK