Tervetuloa sinä kaunis ihana sateinen Syksy

Submitted by aleksi on Fri, 08/24/2018 - 12:29

Tags

Syksy blogi

Niin siinä kävi, taas kesä loppui. Moni harmittelee, moni huokaisee helpotuksesta. Ja mikä kesä se olikaan, huikean lämmin, täynnä seikkailuja, täynnä elämäniloa. Mitäs meille PeiliPintalaisille kuuluu, kiitos kysymästä, hyvää kuuluu.

Syyskausi on lähtenyt taas käyntiin, ja me sen mukana. Me lähdemme uusiin seikkailuihin, uusia kokemuksia etsimään. Assarillamme Liinulla, alkaa kiireinen vuosi, kun ylioppilaskirjoitukset alkavat. Siksi onkin hienoa, kun nyt syksyllä saamme uuden kollegan, kun Jussi liittyy jengiimme. Jatkossa Jussi ja Aleksi muodostavat tutkaparin, joilta eivät ideat lopu. Olemme siitä iloisia, ja toivotamme hänet kovasti tervetulleeksi. Jussi aloitti myös eilen Turun Yliopiston Työohjaaja-Prosessikonsulttikoulutuksen, joten saamme jatkossa työnohjaaja-kisällin taloon😊.

Päivi & Jari viettivät äsken 35-vuotis hääpäiväänsä, jota kaikki saimme olla mukana juhlimassa. Miten paljon niihin vuosiin mahtuukaan. Miten onnellisia me voimme olla, kun on läheisiä ihmisiä ympärillä. Mikä tiimi!

Kuva2.png

Syksyllä alkaa myös uusi aluevaltaus, kun minä aloitin ravintovalmentajaksi opiskelun. Nyt laitetaan smoothie-koneet hurisemaan, ja täytetään vatsamme herkullisilla ja terveellisillä raaka-aineilla. Toivomme myös, että saamme Sinut mukaan tähän uuteen projektiin, joten jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä. Hyvinvointi, kokonaisvaltainen sellainen on meille kaikille lähellä sydäntä, ja haluammekin panostaa myös siihen entistä enemmän tulevaisuudessa.

”Vielä on kesää jäljellä”, niin kuin Mamba laulaa. Mistä siis löytää energiaa ja jaksamista arkeen, kun loma loppui. Miten kerätä voimia, jotta jaksaa taas pitkän pimeän jakson. Älä huoli, meissä ihmisissä on niin paljon voimaa. Omasta hyvinvoinnista se kaikki lähtee, minusta itsestäni.

Lähdetään yhdessä ulos sateeseen sadetakissa ja saappaissa, ja nautitaan luonnosta. Täytetään vatsa kauniilla, iloisella ruoalla, joka myös ravitsee aisteja. Sytytetään kynttilöitä ja valoja ympärillemme, keitetään kuppi teetä ja mietitään rauhassa, mikä antaa minulle hyvän olon. Hengitetään, ja rauhoitetaan oma mieli.

Uudet tuulet lähtevät siis puhaltamaan ja peilipintaan tulee väreitä. Se on elämää. PeiliPinta on kuitenkin vahvasti juuri tässä, sinulle tukena. Autamme mielellämme sinua, jos työelämässä myrskyää liikaa, ja tarvitset työnohjausta, sparrausta, valmennusta tai turvallisuuskoulutusta. Tai ihan vaan, jos jokin asia askarruttaa.

Lähdetään siis seikkailemaan syksyyn, ja etsitään yhdessä sopivankokoiset kumpparit jalkaan😊.